Ons proces

Nu, de toekomst en alles onderweg.

Met jouw kennis en onze ervaring creëren we meer zekerheid voor de toekomst. Dat doen we in stappen. Heeft je organisatie zelf al stappen gezet? Dan richten we een traject op maat in met onze controllers en adviseurs.

Heb je tijdelijk versterking nodig van een ervaren controller? Kies dan voor onze interim professionals, ze staan klaar om je te helpen.

1.

Bepalen waar je staat.

Noem het een intake-gesprek of een kennismaking. Samen kijken we naar de huidige stand van je zaken. Je business model, de software die je gebruikt, hoe je personeelszaken zijn geregeld. En we kijken naar de wereld om je heen: welke veranderingen zijn van invloed op je bedrijf?

In welke fase zit je organisatie?

Investeren of bezuinigen
Groei of winstgevendheid optimaliseren
Verwachte liquiditeit over een jaar
Begroting en ondernemersplan aanwezig?
2.

Orde scheppen.

Zodra we je bedrijf van binnen kennen, maken we de eerste verbeterslagen. Het laaghangend fruit. We boeken direct resultaat of schetsen de toekomst. Hoe dan ook mag je hier rekenen op waardevolle managementinformatie.

Wat we hier doen:

Administratieve processen up to date maken
Maandelijkse management informatie
Begroting en jaarplan opstellen
Nieuwe systemen implementeren
Pijnpunten en risico’s aanpakken
3.

Inzicht geven.

Scherpe inzichten vormen de basis voor een solide financiële toekomstvoorspelling. Op basis van feiten en cijfers en uitgewerkt in concrete plannen en scenario’s, zodat je goed onderbouwde keuzes kunt maken over de koers die je gaat varen.

4.

Zeker van je zaak zijn.

Wij monitoren je bedrijfsprocessen en sturen ze bij waar nodig. Dat geeft extra houvast en meer betrouwbare informatie uit je systemen. Natuurlijk kunnen we niet alles onder controle houden. Toch geven onze prognoses veel rust en zekerheid op het gebied van je financiën, je mensen en de technologie die je in huis hebt. Niet tijdelijk, maar voortdurend.

De toekomst laat zich nooit 100% voorspellen. Wel kunnen we haar veel minder onzeker maken. Dat schept rust.

Meer weten over de toekomst van jouw bedrijf?

Hendra vertelt je graag meer.