Ton Huisman

Financieel adviseur
Denken buiten kaders die vanzelfsprekend of mogelijk lijken, ondernemers en organisaties met mijn brede bedrijfseconomische, financiele en fiscale achtergrond helpen hun ambities te realiseren, mensen stimuleren en (ver)binden, dat is waar ik mijn energie in kwijt kan en iedere ochtend met veel plezier aan begin.

Bernard Brouwer

Fiscaal adviseur
Ik krijg voldoening van het verbinden van ondernemers en deze ondersteunen bij organisatie vraagstukken. Door mijn brede netwerk en ervaring is de oplossing altijd dichtbij.

Michiel van Keijsteren

Business controller
Ik heb diepe interesse in mensen, producten en plaatsen in een internationale context. Een internationale oriƫntatie, creativiteit en commercialiteit zijn belangrijke pijlers voor mij. In het leven wil ik mezelf blijven uitdagen door mijn horizon keer op keer uit te breiden. Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid blijft geen enkele uitdaging onaangeroerd.

Hendra van Buul

Financieel Controller
Het opzetten en begeleiden van administratieve processen is mijn vakgebied. Het digitaliseren en het optimaal gebruik maken van de modules die er geboden worden is de uitdaging.   Samen met de ondernemer kijken waar de knelpunten zitten, door te spreken waar de behoeften liggen en de juiste oplossingen door te voeren. Het ontzorgen van de ondernemer, dat is het doel.

Otto Hijnen

Financieel adviseur
Ik ben een ervaren financieel directeur en controller. Onderscheidende persoonlijke kwaliteiten zijn analytisch inzicht, ondernemersgeest en mijn communicatieve vaardigheden. Mijn motto is dream big, work hard and have a beer!

Danielle Prinsen

Financieel Controller
Ik ben een ervaren financial controller die de ondernemer de administratie uit handen neemt. Enthousiast en doortastend ga ik graag te werk!

Peter Swagemakers

Financieel adviseur

Coen Buschman

Business controller

Abhilash Sugunan

Business analist
Ik ben een ervaren consultant op het gebied van werkkapitaal, inkopen en management reporting. Bedrijven waar engels of frans de voertaal is kunnen mij inzetten. Ambitieus en technologie minded zijn woorden die mij kenmerken en ook onderdeel zijn van de oplossingen die ik implementeer.