Ton Huisman

Financieel adviseur
Denken buiten kaders die vanzelfsprekend of mogelijk lijken, ondernemers en organisaties met mijn brede bedrijfseconomische, financiele en fiscale achtergrond helpen hun ambities te realiseren, mensen stimuleren en (ver)binden, dat is waar ik mijn energie in kwijt kan en iedere ochtend met veel plezier aan begin.

Bernard Brouwer

Fiscaal adviseur
Ik krijg voldoening van het verbinden van ondernemers en deze ondersteunen bij organisatie vraagstukken. Door mijn brede netwerk en ervaring is de oplossing altijd dichtbij.

Michiel van Keijsteren

Business controller
Ik heb diepe interesse in mensen, producten en plaatsen in een internationale context. Een internationale oriëntatie, creativiteit en commercialiteit zijn belangrijke pijlers voor mij. In het leven wil ik mezelf blijven uitdagen door mijn horizon keer op keer uit te breiden. Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid blijft geen enkele uitdaging onaangeroerd.

Hendra van Buul

Financieel Controller
Het opzetten en begeleiden van administratieve processen is mijn vakgebied. Het digitaliseren en het optimaal gebruik maken van de modules die er geboden worden is de uitdaging.   Samen met de ondernemer kijken waar de knelpunten zitten, door te spreken waar de behoeften liggen en de juiste oplossingen door te voeren. Het ontzorgen van de ondernemer, dat is het doel.

Otto Hijnen

Financieel adviseur
Ik ben een ervaren financieel directeur en controller. Onderscheidende persoonlijke kwaliteiten zijn analytisch inzicht, ondernemersgeest en mijn communicatieve vaardigheden. Mijn motto is dream big, work hard and have a beer!

Danielle Prinsen

Financieel Controller
Ik ben een ervaren financial controller die de ondernemer de administratie uit handen neemt. Enthousiast en doortastend ga ik graag te werk!

Peter Swagemakers

Financieel adviseur
Ik ben een enthousiaste finance manager/director die ondernemers helpt om hun ambities te realiseren. Ik krijg veel energie van uitdagende projecten die ik graag samen met de ondernemer en organisatie tot een succesvol einde breng. Mijn kernwaarden zijn: keep it simple, do it together, don’t give up and have fun.

Coen Buschman

Business controller
Vanuit een doordachte visie de medewerkers betrekken en inspireren is een krachtige strategie die leid tot succes. Succesvol ondernemen doe je samen! Ik vind het geweldig om een bijdrage te leveren aan dit proces gebaseerd op verbinding, vertrouwen, kennis en daadkracht, waarbij de juiste managementinformatie uiteraard niet mag ontbreken.

Thomas Bogers

Financieel Controller
Goede communicatieve vaardigheden, analytisch denken en samenwerken zijn mijn kernkwaliteiten. Het geeft mij energie om ondernemers verder te helpen en ondernemers met financiёle cijfers te ondersteunen.

Anne Huisman

HR Consultant
De juiste mensen op de juiste plek zetten en verbinden is mijn kracht en geeft mij iedere dag weer voldoening. Met mijn brede bedrijfseconomische kennis kan ik organisaties helpen hun strategische -, financiële - of HR-doelstellingen te realiseren.

Abhilash Sugunan

Business analist
Ik ben een ervaren consultant op het gebied van werkkapitaal, inkopen en management reporting. Bedrijven waar engels of frans de voertaal is kunnen mij inzetten. Ambitieus en technologie minded zijn woorden die mij kenmerken en ook onderdeel zijn van de oplossingen die ik implementeer.