Ton Huisman

Financial controller
Denken buiten kaders die vanzelfsprekend of mogelijk lijken, ondernemers en organisaties met mijn brede bedrijfseconomische, financiele en fiscale achtergrond helpen hun ambities te realiseren, mensen stimuleren en (ver)binden, dat is waar ik mijn energie in kwijt kan en iedere ochtend met veel plezier aan begin.

Otto Hijnen

Business controlling
Ik ben een ervaren financieel directeur en controller. Onderscheidende persoonlijke kwaliteiten zijn analytisch inzicht, ondernemersgeest en mijn communicatieve vaardigheden. Mijn motto is dream big, work hard and have a beer!

Hendra van Buul

Financial controller
Het opzetten en begeleiden van administratieve processen is mijn vakgebied. Het digitaliseren en het optimaal gebruik maken van de modules die er geboden worden is de uitdaging.   Samen met de ondernemer kijken waar de knelpunten zitten, door te spreken waar de behoeften liggen en de juiste oplossingen door te voeren. Het ontzorgen van de ondernemer, dat is het doel.

Michiel van Keijsteren

Business controlling
Ik heb diepe interesse in mensen, producten en plaatsen in een internationale context. Een internationale oriƫntatie, creativiteit en commercialiteit zijn belangrijke pijlers voor mij. In het leven wil ik mezelf blijven uitdagen door mijn horizon keer op keer uit te breiden. Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid blijft geen enkele uitdaging onaangeroerd.

Abhilash Sugunan

Controller werkkapitaal