Ton Huisman

Financieel adviseur
Denken buiten kaders die vanzelfsprekend of mogelijk lijken, ondernemers en organisaties met mijn brede bedrijfseconomische, financiele en fiscale achtergrond helpen hun ambities te realiseren, mensen stimuleren en (ver)binden, dat is waar ik mijn energie in kwijt kan en iedere ochtend met veel plezier aan begin.

Bernard Brouwer

Fiscaal adviseur
Ik krijg voldoening van het verbinden van ondernemers en deze ondersteunen bij organisatie vraagstukken. Door mijn brede netwerk en ervaring is de oplossing altijd dichtbij.

Michiel van Keijsteren

Business controller
Ik heb diepe interesse in mensen, producten en plaatsen in een internationale context. Een internationale oriëntatie, creativiteit en commercialiteit zijn belangrijke pijlers voor mij. In het leven wil ik mezelf blijven uitdagen door mijn horizon keer op keer uit te breiden. Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid blijft geen enkele uitdaging onaangeroerd.

Hendra van Buul

Financial controller
Het opzetten en begeleiden van administratieve processen is mijn vakgebied. Het digitaliseren en het optimaal gebruik maken van de modules die er geboden worden is de uitdaging.   Samen met de ondernemer kijken waar de knelpunten zitten, door te spreken waar de behoeften liggen en de juiste oplossingen door te voeren. Het ontzorgen van de ondernemer, dat is het doel.

Otto Hijnen

Financieel adviseur
Ik ben een ervaren financieel directeur en controller. Onderscheidende persoonlijke kwaliteiten zijn analytisch inzicht, ondernemersgeest en mijn communicatieve vaardigheden. Mijn motto is dream big, work hard and have a beer!

Bas de Laat

Register controller

'Strategisch adviseur met een sterke affiniteit voor- en achtergrond in bedrijfsovernames en fusies (M&A)'

Creativiteit, doorzettingsvermogen, humor en een sterk positieve houding zijn kenmerkende elementen van mijn karakter.  Deze zet ik graag in voor ondernemers om hen in staat te stellen te excelleren en hun eigen doelen te realiseren. Ik heb een brede financiële achtergrond, en veel ervaring met inrichten, opzetten en onderhouden van managementinformatiesystemen en verslaglegging die hierbij goed van pas komt. Mijn focus ligt nadrukkelijk op het tijdig kunnen inspelen op veranderende omstandigheden in de wereld van de klant, en hem hiervoor de juiste ’tools’ aan te reiken. Ik besteed bovendien graag de nodige aandacht aan het onderhouden van mijn netwerk, en heb ik oog voor detail en sterk ontwikkelde luisterende vaardigheden.

Op persoonlijk vlak kan dit verder worden aangevuld met: aandacht voor de snel veranderde wereld, hart voor alles wat leeft en bloeit, en aandacht voor schoonheid, kunst & cultuur.

Peter Swagemakers

Financieel adviseur
Ik ben een enthousiaste finance manager/director die ondernemers helpt om hun ambities te realiseren. Ik krijg veel energie van uitdagende projecten die ik graag samen met de ondernemer en organisatie tot een succesvol einde breng. Mijn kernwaarden zijn: keep it simple, do it together, don’t give up and have fun.

Coen Buschman

Business controller
Vanuit een doordachte visie de medewerkers betrekken en inspireren is een krachtige strategie dat leidt tot succes. Succesvol ondernemen doe je samen! Ik vind het geweldig om een bijdrage te leveren aan dit proces gebaseerd op verbinding, vertrouwen, kennis en daadkracht, waarbij de juiste managementinformatie uiteraard niet mag ontbreken.

Willem van Kasteren

Fiscaal adviseur
Als fiscalist word ik betrokken bij complexe, fiscale vraagstukken. Het geeft mij energie hiervoor een goede oplossing te verzinnen. Niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor mogelijk nieuwe generaties binnen een onderneming. En is die fiscale oplossing administratief wel zo handig? Verder kijken en denken, je niet laten leiden door de waan van de dag. Daar ligt mijn kracht. Mijn creatieve denkvermogen alsmede mijn ervaring helpen mij hierbij.